УКР РУС

Шедевр краси: дівчина одноклубника Мудрика випромінює ніжність та елегантність – варто подивитись

5 квітня 2024 , 20:20 / Читать на русском

Аргентинського футболіста Енцо Фернандеса підтримує та надихає на нові перемоги його друга половинка. Валентина Сервантес має на своїй сторінці в Інстаграмі 1 мільйон підписників.

Справжній шедевр ніжності та природної краси — саме так можна охарактеризувати свіжі фотографії дружини відомого футболіста, якими вона поділилась в stories.

Колишня дівчина екс-зірки Динамо отримує чарівні подарунки від незнайомця – інтрига зростає

Одягнута в чорний лонгслів, що ідеально облягає її фігуру, вона виглядає справжнім втіленням елегантності та жіночності. Червоний манікюр додає акценту до її образу та підкреслює її сильний й впевнений характер.

Дружина футбольного гравця показала, що навіть без макіяжу та розкішних нарядів можна виглядати неймовірно, привабливо та чарівно.

Сервантес та Фернандес почали зустрічатись у 2019 році, ще коли дівчина навчалася на вчителя англійської мови, а футболіст виступав за Рівер Плейт. 

У 2020-му в Енцо та Валентини народився первісток – донька Олівія. А вже в жовтні 2023 року Валентина подарувала сина, його назвали Бенджамін. Водночас закохані досі не одружені, весілля в них ще не було.

Відзначимо, що Енцо Фернандес є партнером українця Михайла Мудрика в лондонському Челсі. Аргентинець, коли йому не виповнилося і 22 роки, встиг виграти чемпіонат світу в одній команді з Лео Мессі.

Джерело:

Instagram