УКР РУС

Новий помічник: син Яремчука прибирає – матуся не в захваті

5 квітня 2024 , 18:40 / Читать на русском

Дружина форварда збірної України запалює новим контентом у stories. Христина Яремчук опублікувала відео, як їхній син допомагає з прибиранням.

Дружина футболіста активно веде свою сторінку в Instagram, що налічує понад 20 тисяч фоловерів. Нині вона виклала кумедне відео в stories.

Зірка UFC показала свої принади – фанати вже ледь живі

Син Яремчуків Микита з серйозним поглядом користується пилососом, намагаючись прибрати каміння на подвір'ї. Хлопець вже дев'ятий день на канікулах, тому займається різними розвагами. Сама Христина жартівливо залишила на відео смайл, що означає абсурдність та недоречність. 

Ця несподівана та кумедна сцена неодмінно підіймає настрій підписникам Христини.

До слова, дівчина часто публікує дописи, які пов'язані з її чоловіком, сім'єю та подорожами. Однак часто з пікантними луками, які приводять у захват всіх, хто погляне на неї.

Нагадаємо, її коханий зараз знову зіткнувся з непростою ситуацією в –  іспанській Валенсії. Роман Яремчук отримав травму м'язів стегна у першому ж матчі після тріумфального повернення зі збірної України, якій допоміг пробитися на чемпіонат Європи 2024. Футболіст вибув щонайменше на кілька тижнів.

Джерело:

Instagram