УКР РУС

"Одна з найгарніших тенісисток": Костюк взяла участь у шоу, яке витримали не всі

5 квітня 2024 , 09:39 / Читать на русском

Друга українська ракетка зачаровує прихильників. Марта Костюк не лише постить милі дописи в Інстаграмі, а й бере участь у розважальних програмах.

Українська тенісистка взяла участь у потішному відео з колегами по роботі. Потрібно було вгадати, що в коробці. Костюк зі своїм завданням впоралася без проблем. Однак не всі пережили це так спокійно. У когось було желе, у когось – пересувна миша. 

Відома тенісистка Костюк зізналася в коханні легендарному футболісту – чудовий вибір

Крім Костюк, у популярній грі "Що в коробці" також взяли участь інші відомі тенісисти: Джек Дрейпер, Ешлін Крюгер, Коулман Вонг, Айла Томлянович, Чжен Ціньвень, Франсіско Серундоло, Алекс Мікельсен, Кріс Юбенкс, Медісон Кіз, Джеррі Шанг, Нуну Боргеш.

Зазначимо, що Марта Костюк не зіграла на Miami Open, учасники якого і стали героями цього розважального шоу. Водночас українка була заявлена на турнір, знявшись через проблеми зі здоров'ям.

Нагадаємо, Костюк у березні піднялася на 26 місце в рейтингу WTA, що стало новим рекордом в її кар'єрі. Серед землячок вище стоїть лише Еліна Світоліна (17 позиція).

Інстаграм Марти наповнений видовищними кадрами. Підписники не шкодують компліментів красі українки. Її називають однією з найпрекрасніших тенісисток, відзначають елегантність і вишуканість.