УКР РУС

Розкута хокеїстка ледь втримала груди в топі – перехоплює подих

4 квітня 2024 , 16:40 / Читать на русском

Джерело:

Інстаграм

Найсексуальніша хокеїстка світу Мікейла Демайтер кинула спорт і пішла підкорювати олімп моделі. Вона ошелешила фанатів вогняним роликом.

Канадська красуня знову топить лід відвертими кадрами в соцмережах. Ці світлини справді вражають. Раніше вона славилася блискавичними виступами в хокеї, а зараз дурманить пишним погруддям мережу.

З голими персами та в еротичному вбранні: Пятова поділися зухвалим виглядом

Мікейла Демайтер розірвала фанів еротичними вигинами. Вона у топі, який ледь помістив пишні перса та коротеньких шортах, хизуючись стрункими ніжками. Її завидні форми сам Бог випилював, щоб ставити на ноги весь чоловічий світ.

Уболівальники завалили дівчину компліментами: "Ти чудова", "Така гарна", "Красуня", "Перехопила у мене подих", "Шикарна", "Ти прекрасна".

Ефектна білявка завоювала шалену популярність у соцмережах. Зокрема, в Інстаграм на сторінку красуні підписані понад три мільйони людей.

Зазначимо, що Демайтер захищала ворота Bluewater Hawks з рідного Онтаріо, однак три роки тому повісила ковзани на цвях заради модельної кар'єри. Великих перемог у кар'єрі Мікейли не було, але її апетитні форми та наївний погляд зробили з неї зірку.

 

Джерело:

Інстаграм