УКР РУС

10 тисяч євро мінімум: дружина гравця збірної України шокувала іноземні ЗМІ вимогами до хлопців

4 квітня 2024 , 14:40 / Читать на русском

Дружина Олександра Зубкова отримала шалену критику з боку громадськості. Причиною стали заяви Анни про гроші.

Багато хто відразу почав казати, що гроші – це головне в житті красуні.

Кохана Шапаренка знайшла собі нового фаворита – дівчина виділяється чарами навіть серед красунь

Анна публічно заявила, що ніколи не зможе бути з людиною, яка заробляє занадто мало. Найнижча межа для неї  – 10 000 євро на місяць.

"Я ніколи не змогла б бути з чоловіком, який не заробляє багато грошей або має нижчу зарплату. Яка зарплата є нормальною для мого чоловіка? Скажімо, найменша, яку я б погодила, це 10 000 євро", – сказала красуня.

Варто зауважити, що Анна та Олександр Зубков почали зустрічатися у 2017 році, а через два роки одружилися. Три роки тому у них також народилася дочка.

Крім заяви про "мінімалку", яку повинен мати її обранець, Анна також зізналася, що щомісяця витрачає велику суму. Однак вона не хвилюється з цього приводу, оскільки всі витрати покриває Зубков. 

"Я витрачаю не менше 3000 євро на місяць. Нічого дорогого собі не купую, тому що про це дбає мій чоловік", – додала українка.

Вона також зізналася, що сама хоче почати бізнес і заробляти, тому що вірить, що тільки тоді повністю реалізується.

"Я думала, що достатньо бути з чоловіком, який забезпечує мені фінансову безпеку, і на тому все. Але останнім часом я думаю, що мені недостатньо бути просто дружиною і матір'ю, я хочу заробляти гроші та реалізуватися в цьому житті. У мене є кілька ідей і я хочу створювати одяг", – каже Анна.

До знайомства із Зубковим колишня модель жила не дуже добре і працювала у фармацевтичному інституті. Проте коли Анна зустріла гравця Шахтаря, її життя кардинально змінилося.

 

Джерело:

Sport Sport