УКР РУС

Сексапільна модель проміняла футболіста Мілана на багатія і 800 мільйонів євро

29 березня 2024 , 15:01 / Читать на русском

Андреа Сасу вміє крутитися у світі знаменитостей. Румунська модель мала бурхливу історію романів зі спортсменами, але перекинулася на магнатів.

Були часи, коли Андреа Сасу регулярно потрапляла в рейтинги найкрасивіших дівчат футболістів, адже вона зустрічалася із 32-річним Ріккардо Сапонарою. Італієць грав у Серії А за такі клуби, як Мілан, Фіорентина, Дженоа, Емполі, Спеція та Верона, а зараз є гравцем турецького Анкарагюджю.

"Мою репутацію зруйнували": сербська модель про "інтим" з Джоковічем і судові позови – ексклюзив

Румунка у 2010 році переїхала до Італії з бажанням побудувати кар'єру. Також вона мала стосунки відомим мотогонщиком Андреа Янноне.

Після розривів з італійськими спортсменами вона знайшла щастя з німецьким магнатом, 46-річним Філіпом Пляйном. Бізнесмен родом з Мюнхена, його компанія створює і продає предмети розкоші. Forbes оцінює статки модельєра у 800 мільйонів євро.

Заради Сасу Пляйн покинув свою 25-річну наречену Лючію Бартолі, з якою він зустрічався з 2019 року і має двоє дітей.

Тепер він знову стане батьком, адже нова кохана вагітна. Андреа Сасу народить німцю вже четверту дитину. У нього також є ще один син від попередніх стосунків. 

Крім модельної кар'єри, румунка працює PR-фахівцем в Італії. Також вона захоплюється кікбоксингом. Раніше дівчина розповідала про труднощі після приїзду в Італію.

Приїзд до Італії, хоча я і працювала у модному агентстві, був дуже важким на початку. Я йшла вперед з думкою, що це трапляється з усіма, хто хоче досягти успіху. У мене не було грошей. А щоб з’являтися на кастингах, ти повинна постійно бути добре одягненою плюс інші витрати: потяг, метро, ​​їжа. Це було, наче виграш у лотерею. З близько сотні дівчат відібрали трохи більше 20. Якщо пощастило потрапити у відбір, то компенсувала свої витрати, якщо ні – просто залишалася без грошей. І так майже два роки, – пригадувала 34-річна Сасу.

Зараз дівчина зірвала джек-пот. На день народження їй дарують чорний Феррарі, та й загалом Андреа купається в розкоші та може надовго забути про фінансові труднощі.

 

 

 

 

Джерело:

Bild