УКР РУС

Довгонога муза: ефектна обраниця хавбека Динамо варта уваги – її форми зводять з розуму

26 березня 2024 , 16:40 / Читать на русском

Дівчина півзахисника Динамо і молодіжної збірної України Богдана Білошевського, який виступає на правах оренди за Олександрію, виклала серію нових світлин у соціальній мережі.

24-річна Єлизавета є танцівницею, моделлю та фотографом. Дівчина активно веде свій Інстаграм, у якому всебічно висвітлює особливості свого професійного життя. У мережі за обраницею спортсмена слідкують понад 11 тисяч підписників.

"Ридала і верещала, як свиня": дружина Яремчука перед матчем року для України потрапила в біду

Ефектна красуня знімалась у кліпах Макса Барських, Наді Дорофеєвої, Tvorchi, Nk. Вона працювала понад три роки в балеті Барських в українських та світових турах, брала участь у конкурсі "Міс Україна 2023".

Зараз брюнетка займається моделінгом, знімається для українських та світових брендів.  Єлизавета також регулярно відвідує спортзал, вивчає англійську і захоплюється психологією.

Цього разу вона виклала серію світлин, які є результатом влаштованої вдома фотосесії. Модель позує у білих шортах та прозорій кофтинці, з-під якої виглядає її бюстгальтер.

Поціновувачі дуже вподобали опубліковані світлини:

  • "Найкраща модель та фотограф на планеті земля",
  • "Квітка",
  • "Красотка",
  • "Топчік",
  • "Цукерка".

Зазначимо, що Богдан Білошевський у відносинах з Єлизаветою вже кілька років. Спільні фото закохані викладають рідко, особисте життя висвітлювати публічно їм не до вподоби.

Джерело:

Instagram