УКР РУС

Страшний вірус чи ранішнє похмілля: Рашфорд зник з радарів після відвідин нічного клубу

26 січня 2024 , 23:39 / Читать на русском

Джерело:

Інстаграм

У неділю Манчестер Юнайтед зіграє з Ньюпорт Каунті в четвертому раунді Кубка Англії. Англійський футболіст Маркус Рашфорд пропустив тренування своєї команди у п'ятницю, оскільки відклав свій рейс додому через те, що нібито захворів.

Виїзний матч футбольного клубу Манчестер Юнайтед з Ньюпортом не повинний закінчитися поразкою гостей. Натомість команда Ерік тен Хага може бути не у повному складі, а саме без нападника клубу Маркус Рашфорд.

Маленький господар – цікава вечеря від молодшого Реброва

Тренер англійського клубу повідомив, що причиною відсутності гравця збірної Англії було погане самопочуття та він був вимушений перенести свій рейс.

Але в соціальних мережах небайдужі почали поширювати цікаві кадри з нічного клубу у Белфасті, на яких видно, що 26-річний Маркус увійшов до цього закладу у середу ввечері, після чого він і відмовився від польоту в четвер. 

Під час своєї поїздки Решфорд відвідав тренувальну базу іншої команди, у якій зараз грає його колишній партнер по команді Рошон Вільямс.

Зазначимо, що після поразки Манчестр Юнайтед від команди Гвардіоли у жовтні гравець також відвідав клуб, щоб відсвяткувати свій День народження.

Джерело:

DailyMail