УКР РУС

Легендарний партнер Шевченка подав на розлучення, бо випадково дізнався, що його діти від іншого

24 березня 2024 , 12:50 / Читать на русском

Джерело:

Foriornnip

Жеремі Нджитап переживає не найкращі часи. Один із найкращих футболістів в історії збірної Камеруну втрапив у халепу.

Універсальний півзахисник, який міг пограти і в обороні, виступав разом з Андрієм Шевченком у сезоні 2006/07 за лондонський Челсі. 

Пілар Рубіо жорстко відповіла хейтерам: "Чутки про моє розлучення з Серхіо Рамосом – брехня"

Найбільшу славу йому приніс мадридський Реал, з яким двічі вигравав Лігу чемпіонів і тріумфував у першості Іспанії. Згодом перейшов у Челсі, де виграв ще 2 титули чемпіона Англії.

Здобув зі збірною Камеруну золото Олімпіади 2000, пройшовши на своєму шляху Іспанію з Хаві Ернандесом і Бразилію з Роналдінью. А ще двічі брав Кубок Африки.

Однак після завершення кар'єри футболіста у 2011 році про нього мало що було чути. І ось зараз Жеремі Нджитап дізнався прикру правду.

ДНК-тести показали, що двоє його дітей у шлюбі з нинішньою дружиною насправді від іншого чоловіка. Камерунець уже подав на розлучення.

Справжнім батьком маленьких близнюків є колишній чоловік його дружини Лаури. Легенда футболу тепер звинувачує даму в усіх смертних гріха.

Лаура своєю огидною поведінкою зруйнувала гармонію, яка існувала в нашому шлюбі. Вона неодноразово брехала, що від цього союзу не народжувалися діти, – написав Жеремі в листі до суду.

Близнюки, які народилися у червні 2008 року, стали знаряддям для дружини прив'язати Нджитапа до себе, щоб заволодіти частиною його статків.

Це відкриття викликало у нього сильне емоційне потрясіння. Жеремі наголошує, що дружина зашкодила йому психологічно.

Цікаво, що його батько Самуель теж був футболістом збірної Камеруну. Цей статус давав йому право мати 5 дружин. У Жеремі є 17 рідних братів і сестер. 

 

Джерело:

Sports Brief