УКР РУС

Екс-чемпіон НБА найбільше любив знімати порно: "Я бачив вагіни зсередини, це божевілля"

22 березня 2024 , 13:00 / Читать на русском

Колишній баскетболіст зізнався, що колись був постійним учасником зйомок порнофільмів під час своєї кар'єри в НБА. Глен "Біг Бебі" Девіс розповів про свою пристрасть до кіно та секс-індустрії

Глен "Біг Бебі" Девіс – колишня зірка коледжу штату Луїзіана, який провів дев'ять сезонів в НБА. 38-річний баскетболіст отримав шалений успіх, коли виграв чемпіонат у своєму дебютному сезоні з Бостон Селтікс. Також він мав менш помітні виступи в Орландо Меджік та Лос-Анджелес Кліпперс.

Конфлікт гарячих красунь: британська боксерка викликала порноакторку, яка фанатіє від Челсі, на бій

І саме під час своєї баскетбольної кар'єри Девіс зайнявся індустрією для дорослих.

"Слухайте, всі так розлютилися через моє порно. Це був просто досвід у моєму житті, і я просто опублікував його. Як баскетболісти, ми схожі на стриманих порнозірок. Я просто хотів подивитися, я не тр*хав цих дівчат.

Я просто дивився, милувався і робив гарні кадри. Я люблю кіно, я люблю продюсування, і я хотів спробувати, щоб у мене був цей досвід. Я знаю, як знімати порно. Я бачив, як виглядають вагіни. Зсередини. Це божевілля", – зізнався спортсмен.

Нещодавно Девіс також виклав у мережу відео, на якому він "тренується" на стрільбищі для свого нового фільму, хоча подробиць про цей проєкт є дуже мало.

Варто зазначити, що торік дві порнозірки розповіли, що спали з гравцями Лос-Анджелес Лейкерс. Тим часом красуня, яка робить контент для дорослих, Аліза Джейд якось стверджувала, що займалася оральним сексом із сімома спортсменами НБА, які на той час грали в команді Фенікс Санз.

Джерело:

Daily Star