УКР РУС

Брат вдарив ножем, передозування, реанімація – знаменитий аргентинський футболіст завершив кар'єру і переживає пекло

9 січня 2024 , 11:54 / Читать на русском

Джерело:

Instagram

Аргентинський футболіст Есекієль Лавессі після закінчення зіркової кар’єри не знає, що із собою подіяти. Цього разу він опинився в лікарняному ліжку.

38-річний спортсмен свого часу був найбільш високооплачуваним футболістом у світі, але завершив насичену кар’єру у 2019 році. Лавессі розпочав гуляти, часто змінювати місце перебування і буремно проводити час, наче відчайдушний гульвіса. 

Нещодавно він опинився в лікарні після того, як рідний брат вдарив його ножем під час вечірки, а зараз стверджують, що екс-зірка збірної Аргентини перебуває в реанімації й причиною цього стало передозування. 

"У нього є симптоми передозування після низки сімейних проблем. Його родичі повинні щось зробити", – повідомив журналіст Луїс Вентура на América TV. 

Натомість його син Томаc спробував розрядити ситуацію в соцмережах: "Мій батько в порядку, він проходить лікування. Припиніть вигадувати речі. У нього не було передозування, як про це кажуть". 

Повідомляють, що аргентинець прибув до лікарні за власним бажанням. Він хоче почати реабілітацію і підписав документ про те, що ніхто, крім його дружини і сина, не має права бачитися з ним. 

Нагадаємо, Лавессі починав кар'єру в Естудьянтесі у 2003 році, а завершив свій ігровий шлях у китайському клубі Хабей Чайна Фортун.

Джерело:

sportsport.ba