УКР РУС

Шевченко щасливий від дебютного матчу сина у збірній України – яка зустріч легенд Динамо на стилі

21 березня 2024 , 10:20 / Читать на русском

Глава Української асоціації футболу відвідав стартову гру юнацької команди U-19 в еліт-раунді відбору Євро-2024. Андрій Шевченко пережив не одну приємну емоцію.

Збірна України віком до 19 років здолала однолітків з Північної Македонії (2:0) на старті кваліфікаційного раунду, який визначить учасників чемпіонату Європи 2024. Дебютувати за "синьо-жовтих" встиг Крістіан Шевченко з англійського Уотфорда.

Наступний після Шевченка: у Реброва також підріс кандидат до збірної України

Хлопець, в якого мама американка, обрав збірну свого батька і допоміг втримати лідерство після 1 туру (в іншій грі Швейцарія лише мінімально обіграла Латвію). Андрій Шевченко з особливою радістю привітав сина в Інстаграмі.

На матчі також зустрілися дві легендарні особистості, які встигли разом пограти за київське Динамо. Колишній лівий захисник збірної Північної Македонії дуже радий був бачити свого великого друга: "Гранде Шева". Горан Попов традиційно – на стилі.

Відзначимо, що 17-річний Крістіан Шевченко наразі не знає української мови. Тому вінгер, який вийшов на заміну в дебютній грі за нашу збірну, змушений користуватися послугами індивідуального перекладача.

Джордан Шевченко, інший син легенди Динамо і Мілана, теж почав вивчати українську мову тільки недавно.

До цього я не дуже розвивав свою українську сторону, але як тільки почалася війна, я відчув, що це мій обов'язок. Тому що реальність така, що бути українцем зараз – це бути під загрозою. Тому українцям дійсно потрібно зібратися разом та показати, чому ми важливі як країна, чому ми важливі як народ,
– розповів Джордан Шевченко.