УКР РУС

Зірка Арсеналу створив власний соус: від нього вже фанатіє тато футболіста

19 березня 2024 , 16:40 / Читать на русском

Вінгер Арсеналу Букайо Сака та всесвітньо відома мережа ресторанів Nando's розробили новий варіант соусу. Він має назву PERi-PERi Saka.

PERi-PERi Saka складається з улюблених смаків гравця – димчастого барбекю та томатного соусу – разом з фірмовим соусом Nando's PERi-PERi. Соус вийшов солодким з вогняною ноткою, що робить його унікальним.

Вікторія Бекхем зухвало підглядає за чоловіком-"електриком" без сорочки: "Ві робить Божу справу"

Він помірно гострий у порівнянні з традиційним соусом PERi-PERi. Новий варіант незабаром буде доступний у всіх ресторанах Nando's в Англії.

"Соус поєднує в собі солодкість, гостроту та димність. Я обожнюю його і не можу дочекатися, коли всі його спробують. Я ходжу до Nando's з дитинства, тому мати власний соус PERi-PERi в кожному ресторані країни – це просто божевілля! Моя сім'я дуже важлива для мене, тому я хотів переконатися, що їм теж сподобається. Як тільки мій тато сказав, що він фанат, я зрозумів, що це той самий соус", – заявив зірка збірної Англії.

22-річний футболіст вже давно комерційно пов'язаний з Nando's. Торік він знявся у їхній рекламі "This Must Be The Place". Також Сака навіть святкував у ресторані мережі день народження свого батька.

 

Джерело:

Goal