УКР РУС

"Нічого не зрозуміла і нервувала": Сидорчук здійснив мрію дітей – показуємо, як це було

18 березня 2024 , 19:20 / Читать на русском

Обраниця гравця збірної України поділилася новими відео у соціальних мережах.

Дружина 32-річного гравця бельгійського клубу Вестерло доволі активна на своїй особистій сторінці в Інстаграм. У жінки кількість підписників вже перевалила за 9 тисяч. За життям багатодітньої родини за кордоном справді цікаво спостерігати.

Найкраща супутниця життя: Рамос зворушливо привітав кохану з її Днем – зіркова телеведуча в захваті

Вчора, 17 березня, у 30-му турі Ліги Жупіле зустрічалися між собою клуби, у складах яких є українці. Вестерло Сергія Сидорчука приймав Генк Едуарда Соболя. Матч завершився внічию – (1:1).

На цьому поєдинку була разом з дітьми Анна – дружина опорного півзахисника. Спочатку жінка показала, чим ласує малеча, поки зірковий татко грає. А далі було здійснення спільної заповітної мрії дітей – футболісту було запросто.

Картопля фрі на футболі – то топ. 

Далі жінка поділилася тим, що бачила вперше. Виявляється, обидві команди під кінець матчу вирішили вже відпочивати та просто пасувати м'яч від одного до іншого.

А далі ті самі два відео, на яких можна побачити здійснення дитячої мрії.

Здійснилася мрія дітей, – написала Анна 

"Одного козачка не вистачає для повної картини", – написала під наступним відео жінка, маючи на увазі відсутність найменшої дитини – сина.

Зазначимо, що Сергій Сидорчук відіграв повний поєдинок, тоді як Едуард Соболь весь матч провів на лаві для запасних. Це другий випадок для українця у Генку, коли тренер вирішив його не задіювати.

Після 30-ти турів Вестерло посідає 11-те місце у чемпіонаті. Генк має вищу позицію – 6-те місце.

Джерело:

Instagram