УКР РУС

Гаряча італійка зняла екіпірування і показала свої принади: "Кохана, я помию замість тебе посуд"

17 березня 2024 , 20:00 / Читать на русском

Багато спортсменок привертають увагу не лише результатами, а й зовнішнім виглядом. Це стосується й італійської важкоатлетки Джулії Імперіо, яка є чемпіонкою Європи.

Імперіо всього 22 роки, і останнім часом вона набула неабиякої популярності. Красуня має майже 800 тисяч підписників в Інстаграмі, що є винятковою цифрою для важкоатлета.

Сексапільна ринг-гьорл шаленіє від боксу: "Ця робота не така проста, як здається"

В одній із соцмереж з'явилася коротка добірка виступів Імперіо на змаганнях, і одна деталь звела її арабських прихильників з розуму. А саме, спортсменка переодягалася після виступу, і на перший план вийшли її груди.

Саме ця деталь довела до божевілля деяких арабів у соцмережах: "Кохана, я помию замість тебе посуд", "Слава Богу, слава Богу", "А хіба вона не надто красива, щоб бути спортсменкою".

Імперіо раптово стала великою зіркою у світі важкої атлетики. Її пристрасть до цього виду спорту спалахнула у 2018 році.

Тоді дівчина виграла срібну медаль молодіжного чемпіонату Європи з важкої атлетики. Цей ранній успіх заклав основу її перспективної кар’єри.

У 2019 році Імперіо продовжила свої високі результати у світі важкої атлетики, завоювавши бронзову медаль у поштовху на Чемпіонаті світу з важкої атлетики серед юніорів, який проходив у Суві на Фіджі. Пік кар’єри Імперіо припав на 2022 рік, коли вона стала чемпіонкою Європи на престижних змаганнях у Тирані в Албанії.

Великий успіх закріпив за нею статус зірки важкої атлетики на Старому континенті. Після європейського тріумфу красуня знову продемонструвала свою силу на Середземноморських іграх-2022, де здобула дві золоті медалі.

До слова, Імперіо досі не забезпечила собі вихід на Олімпійські ігри в Парижі, а останній шанс у неї буде у квітні, коли запланований Чемпіонат світу.

 

 

 

Джерело:

Sport Sport