УКР РУС

Сексапільна ринг-гьорл шаленіє від боксу: "Ця робота не така проста, як здається"

17 березня 2024 , 18:40 / Читать на русском

24-річна Емі Холден з Лондона завжди цікавилася боксом. Її покійний дідусь був великим шанувальником цього виду спорту.

Однак красуня ніколи не уявляла, що сама опиниться в центрі подій у ролі ринг-гьорл. Зараз Емі має тисячі шанувальників в Інтернеті, які залюбки стежать за кожним її рухом.

Сексапільна ринг-гьорл UFC змусила фанатів зомліти від спекотного знімка в білизні

"Мій дідусь, коли був живий, завжди дивився бокс (і робив на нього ставки) в Йорк-Холі в Бетнал-Грін у Лондоні. Він вважав, що це справжній чоловічий спорт, тому, коли я почала зустрічатися з боксером, моя сім'я спочатку добре це сприйняла. Але по-справжньому я захопилася боксом з моїм колишнім партнером, який є професійним боксером. Я ходила з ним на шоу, спостерігала за його тренуваннями, відвідувала заходи. Я закохалася у цей вид спорту!" – каже красуня.

Вона зізналася, що дивилася на дівчат на рингу і хотіла теж цим займатися. Проте тоді Емі думала, що не має для цього ні зовнішності, ні здібностей.

"Коротко кажучи, я сиділа на одному шоу з Лі Ітоном, який керує Let's Go management і в той час MTK. Я запитала його, чи не дасть він мені можливість, і він вказав на агентство ринг-гьорлз, яке він використовував для своїх шоу Brawl Babes, що належало Шеріл Вілсон, колишній ринг-гьорл", – згадує красуня.

Тоді вона подала заявку в агентство та почала свою кар'єру з невеликих неліцензійних шоу, повільно рухаючись до професійної сцени.

"Це не так просто, як просто ходити та тримати в руках відому вам картку. Я вважаю, що це вимагає великої індивідуальності та харизми. Для початку потрібно бути дуже впевненим у собі, щоб стояти на рингу перед сотнею людей, які стежать за кожним твоїм рухом – незручність, на жаль, дається взнаки" – ділиться Емі.

За її словами, фотографи, промо-команда та люди, які відвідують захід, просять зробити багато фотографій, тому треба бути достатньо впевненими в собі, щоб розуміти, що не кожна світлина вийде найкращою чи найприємнішою.

"Але це нормально. Зрештою, ми всі люди. Ваш день починається рано, а іноді й дуже, якщо ви подорожуєте, і закінчується пізно ввечері. Це може бути дуже виснажливо, і я думаю, що багато людей недооцінюють це, оскільки не бачать цієї частини", – каже ринг-гьорл.

Також дівчата на рингу повинні бути бездоганними – зачіска, макіяж, нігті, засмага.

"Все має бути на висоті. Я також ходжу до спортзалу, щоб підтримувати себе у формі. Ніколи не знаєш, в якому вбранні тебе захочуть бачити промоутери, тому потрібно підтримувати свою фігуру", – підсумувала Емі.

 

Джерело:

Daily Star