УКР РУС

Холанд і його приголомшлива кохана відпочивають в Іспанії: зірка Ман Сіті хоче купити новий маєток

14 березня 2024 , 16:20 / Читать на русском

Ерлінга Холанда помітили у Марбельї разом з його дівчиною Ізабель Хаугсенг Йохансен. Оскільки Манчестер Сіті не грає в середині тижня, норвежець вирішив насолодитися швидкою поїздкою до Іспанії.

Разом з Ізабель 23-річний хлопець вийшов на прогулянку під сонячними променями. Холанд був одягнений у відповідний лососево-рожевий світшот і шорти Stone Island.

Холанд купує неймовірний суперкар Mercedes з 5 двигунами: вартість вразить кожного

Своєю чергою, на Ізабель був фіолетовий топ і сині джинси. Пара вирушила до Марбельї, щоб відвідати 51-річного батька Холанда – Альфі. Колишня зірка АПЛ має новий будинок у цьому районі.

Кажуть, що Ерлінг також подумує про купівлю нерухомості в районі Коста-дель-Соль. Його поїздка до Іспанії буде нетривалою, оскільки Ман Сіті повернеться до гри в суботу. Вони прийматимуть Ньюкасл у чвертьфіналі Кубка Англії.

Після цього форвард приєднається до своєї національної збірної для участі у двох товариських матчах. Норвегія не змогла кваліфікуватися на Євро-2024 цього літа, фінішувавши позаду Шотландії та Іспанії у своїй групі. Пізніше цього місяця збірна зіграє товариські матчі проти Чехії та Словаччини.

Варто зауважити, що Ізабель сама є футболісткою. Вона грала в Брайні, тому ж місцевому клубі, що й Холанд. У 2022 році стало відомо, що пара почала зустрічатися.

 

Джерело:

The Sun