УКР РУС

Сексапільна подружка боксера не соромиться позувати в бікіні: фігуристка приголомшує формами

12 березня 2024 , 23:50 / Читать на русском

Подруга Джейка Пола показала сміливі фото в бікіні. Боксер відправив Ютте Лердам на відпочинок.

Щаслива пара насолоджувалася ікрою на приватному літаку, перш ніж прибути до свого секретного сонячного місця.

Фантастична колишня зірки Реала розридалася на телебаченні: не може пережити розрив

Лердам мала приголомшливий вигляд у рожевому бікіні біля басейну в оточенні пальм.

Голландська ковзанярка святкує досягнення особистого рекорду 1.12.86 на дистанції 1000 метрів, який вона здобула на Чемпіонаті світу з ковзанярського спорту ISU 2024 року в Німеччині.

Красуня привезла додому бронзу, другою фінішувала її землячка Фемке Кок, а золото здобула японка Міхо Такагі.

Тим часом 27-річний Пол зробив приголомшливу заяву про те, що 20 липня в Техасі він зустрінеться з іконою боксу – 57-річним Майком Тайсоном.

Проте точні правила та положення, що стосуються суперечливого поєдинку, ще не затверджені, оскільки Netflix робить лише перші кроки у боксі.

 

Пол – боксер з результатом 9:1. Він зазнав єдиної поразки від 24-річного Томмі Ф'юрі в лютому 2023 року, але відтоді виграв 3 бої.

Всього через кілька місяців після своєї першої поразки на рингу боксер підтвердив свій роман з Лердам. З тої пори спортивна пара майже нерозлучна.

"Вона може дати мені психологічну пораду і тренування, навіть пораду щодо фізичної підготовки, і це просто змінило все докорінно. Вона надихає мене бути кращим, і я з першого дня сказав: "Ей, я хочу бути таким самим, як ти, я хочу стати чемпіоном світу". Тож вона тримає мене на цьому рівні", – розповідав Пол.

 

Джерело:

The Sun