УКР РУС

Вбив жінку в Туреччині: пригоди Мілевського в комі – істерична посмішка Срни в обіймах "вбивці"

10 березня 2024 , 20:40 / Читать на русском

Колишній нападник Динамо і збірної України Артем Мілевський розповів жахливі подробиці свого перебування в комі.

Футболіст білоруського походження в інтерв'ю YouTube-каналу ВОЛОШИН зізнався, що пам’ятає все, що відбувалося під час штучної коми, у яку його ввели лікарі.

Знається на стилі: українська арбітриня з кожним днем все більше зачаровує футбольних фанатів

Не знаю, звідки це взялося в голові. Ми з приятелем через інтернет нібито дізналися, що є дорога каблучка, яку продає жінка в Туреччині. Вирішили поїхати на справу. Серйозно, без жодних жартів, ми зібрали речі, поїхали. Ми хотіли пограбувати жінку, забрати в неї каблучку і поїхати. У підсумку, ми жінку вбили. Уявляєш? Таке уві сні було, що ми вбили жінку, забрали каблучку і звалили звідти, – розповідає футболіст.

Після таких відвертих зізнань Артем зустрівся з легендою Шахтаря – Даріо Срною, в одному із закладів Києва. Обидва усміхнені сидять за столом та позують на камеру. 

Цікаво, що у 2015 році Мілевський розповів, що між ним та хорватом панувала ворожнеча на футбольному полі. А 2021 року Артем наголошував, що Срна викликав у нього роздратування своїми плювками та замашками.

Нагадаємо, після завершення кар'єри футболіста Артем на певний час зник з медійного простору, а коли з'явився знову – вразив всіх своєю формою.

Лише завдяки спільним зусиллям (Олександра Алієва, Євгена Селезньова, Ігоря Суркіса та ін.) екс-зірку вдалось покласти у клініку і змусити пройти реабілітацію.

Джерело:

YouTube