УКР РУС

Справжній витвір мистецтва: Різатдінова присвятила пост жінкам – це варто бачити

8 березня 2024 , 18:40 / Читать на русском

Джерело:

Інстаграм

Багаторазова призерка чемпіонатів світу та Європи Анна Різатдінова розтопила серце своїми світлинами.

Українська спортсменка – краса і удосконаленість в одному флаконі. Знаменитість кожного разу приковує до себе увагу після нової порції світлин.

Напівоголена богиня у затишному ліжку: екс-жона Морозюка влаштувала еротичне шоу

30-річна ефектна брюнетка опублікувала невеликий маніфест присвячений жінкам. Вона зазначила, що в сучасному світі всі звикли до сильних жінок, що іноді забувають наскільки вони потребують підтримки, ніжності та розуміння.

Різатдінова постала в українському образі жінки, яка одягнена в білу сукню, і засвітила ефектне декольте. Її волосся було зібране в пучок, який виразно підкреслив ангельські риси обличчя.

Сьогодні я хочу виразити своє захоплення кожною із нас, дівчат. Кожною мамою, донькою, кожною бізнес-леді та домогосподаркою, спортсменкою та вчителькою, і так можна продовжувати вічно. Кожною із Вас, кожною із нас! Адже ми цього варті. Сьогодні, завтра і завжди, – зворушливо написала Анна.

Нагадаємо, що Анна Різатдінова була одружена з Олександром Онищенком і виховує від нього сина Романа. Нині серце гімнастки вільне, але вона не шукає чоловіка. 

 

Джерело:

Інстаграм