УКР РУС

"Невідома сила притягнула нас сюди": дружина Степаненка розповіла про життя за межами України

25 січня 2024 , 19:19 / Читать на русском

Джерело:

Інстаграм

Маргарита Степаненко поділилася з підписниками новим дописом в Інстаграм. Жінка відповіла на поширене запитання.

З початку повномасштабного вторгнення російської армії на територію України дружина та діти півзахисника донецького Шахтаря переїхали в іспанське місто Марбелья. 

Усик: що їсть, читає і слухає наш боксер-чемпіон?

Кохана Степаненка полюбляє спілкуватися зі своїми підписниками в Інстаграм. Дружина гравця збірної України з футболу часто ділиться смачними рецептами корисних страв, розповідає про своє буденне життя й ділиться сімейними фото.

Цього ж разу жінка вирішила відповісти на поширене запитання від своїх прихильників:

Чому Марбелья? (найчастіше запитання). Якась невідома сила притягнула нас сюди в момент максимального розпачу і розгубленості та закохала нас назавжди... У щирих людей, у квітучу природу та апельсинові сади, в смачну їжу і в погоду, де 320 сонячних днів у році.

Також Маргарита відзначила нові знайомства та друзів: "До речі, українське ком’юніті тут величезне. Я все також мрію повернутися в Україну, але це місце назавжди залишиться місцем відпочинку – і насамперед душею, бо вайб цього міста не зрівняти ні з чим".

До слова, Тарас та Маргарита одружилися ще у 2013 році. Зараз 34-річний футболіст Шахтаря разом з коханою виховують трьох чудових синів.

Джерело:

Інстаграм Маргарити Степаненко