УКР РУС

Екс-футболіст збірної України вірить у дружбу Мілевського та Алієва після гучного конфлікту

5 березня 2024 , 16:40 / Читать на русском

Колишній півзахисник Дніпра, Металіста та збірної України Денис Олійник, який нині захищає кольори черкаського ЛНЗ, поділився думками щодо конфлікту, який нещодавно розгорівся між Артемом Мілевським та Олександром Алієвим.

"Не забув про Мілевського? Ми і зараз із ним спілкуємось. Завжди на зв’язку. Я його дуже поважаю. Вважаю, ми хороші друзі. У мене душа радіє, коли я зараз бачу, що в його житті все налагоджується. Почувається класно і настрій супер. Я впевнений, що все у нього буде добре – завжди йому це казав.

"Дурний вчинок": Мілевського образив довгий язик Алієва – той розказав про його залежності

А що було – те було. Потрібно забути. Кожна людина потрапляє в якісь складні ситуації. Мілевський – сильний, багато досягнув, як спортсмен. Його поважають, у нього хороші людські якості. Бажаю йому всього найкращого. Він на правильному шляху.

Конфлікт Мілевського з Алієвим? Думаю, помиряться. Все ж таки багато свого життя вони віддали один одному. А емоції – бувають. На емоціях можна багато чого наговорити. Час усе розставить на свої місця і, думаю, вони ще будуть спілкуватися", – розповів колишній гравець збірної України. 

Джерело:

Футбол 24