УКР РУС

"Не думаю, що він був цікавим Астаф'євій як чоловік", – барбер Мілевського

5 березня 2024 , 14:40 / Читать на русском

Колишній футболіст московського Спартака, а нині барбер, Єгор Лугачов розповів несподівані подробиці щодо екс-гравця Динамо Артема Мілевського та моделі Дар'ї Астаф'євої.

"Знайомий з Артемом Мілевським? Звичайно, він був моїм клієнтом неодноразово. Ми й в барбершопі спілкувалися, і ще багато де зустрічалися. Дуже радий, що Тьома взяв себе в руки та повернувся до життя. Вважаю, це повинно бути прикладом для багатьох людей у наш час. Як важко чогось досягти, і як легко буває усе втратити.  Думаю, йому допомогла та людина, яку він дуже поважає. Можливо, це був Ігор Суркіс, до якого він прислухався. Йому потрібно мати більше людей в оточенні, яких він поважає.

Алієв відповів Мілевському: "Військові казали, якщо цього пі**раса побачать, йому розіб'ють харю"

Конфлікт Мілевського та Астаф'євої та чи не були вони парою? Моя колишня казала, що Астаф’єва до неї приставала, тому я не думаю, що Мілевський був цікавим їй як чоловік. Думаю, там якісь інші моменти.

Просто Даша варила борщі для армії. Я знаю, що вона своїми руками фігачила картоплю та робила колосальну роботу. Звичайно, коли фігачиш годинами картоплю, а тут заходить напівп’яний Артем та говорить тобі про якусь тарілку борщу, то ти йому скажеш: "Артеме, йди-но почисть картоплю, друже". Це лише моя думка".

Джерело:

Український футбол