УКР РУС

Боксер розлучився із супермоделлю через 2 години після народження сина: має нову пікантну подружку

1 березня 2024 , 14:30 / Читать на русском

Райан Гарсія розлучився з супермоделлю Андреа Селіною через дві години після її пологів. Зараз американський боксер святкує новий роман із красунею Мікаелою Тестою.

25-річний Райан написав про свій новий роман з моделлю для дорослих в Інстаграмі. Це трапилося менш ніж через 2 місяці після його розлучення.

Колишня екс-зірки Динамо знову забула вдягнутися – пишні груди дивом не вистрибнули на волю

Скандально відомий боксер, який може похвалитися понад 10 мільйонами підписників, написав у своїй сторі: "На напівсерйозній ноті у мене з'явилася нова дівчина. Наразі це не дуже серйозно, але вона моя кохана @mikkimouse404. Я навчу її битися! Вона наступна на черзі @misfitsboxing".

Колишній тимчасовий чемпіон WBC в легкій вазі в наступній сторі знову написав про те, що навчить зірку OnlyFans битися.

"Припиніть судити її, вона ідеальна. А чи є такими ви? Думав, що так. Я люблю її, тому перестаньте ненавидіти. До речі, я вчу її битися і готовий виставити її проти будь-кого на @misfitsboxing, і якщо ви відчуваєте, що можете перемогти її, позначте себе там, і я організую бій", – заявив боксер.

Минулого місяця Райан потрапив у заголовки газет, коли повідомив своїй фан-базі, що розлучається зі своєю дружиною Андреа через кілька годин після народження їхньої другої дитини.

Він написав: "Вступаючи в нову главу свого життя, я з важким серцем повідомляю, що ми з Андреа вирішили розлучитися".

Ця дивна послідовність подій викликала широку критику, особливо з боку голлівудської зірки Шайї Лабафа.

"Мені не подобається цей Райан. Я його ненавиджу. Я чув історію, його дівчина завагітніла, народила, а наступного дня він з нею розлучився. Ти сміття, навіть якщо ти так думаєш, чувак, зачекай хвилинку. Вона щойно вийшла з лікарняної палати. А він пише про це у твіттері, як маленький", – заявив зірковий актор.

 

Джерело:

Daily Star