УКР РУС

Мілевський розповів усі подробиці своєї коми: "Засинаю під крапельницею, прокидаюся через 6 днів"

1 березня 2024 , 11:00 / Читать на русском

Колишній нападник Динамо Артем Мілевський розповів подробиці того, як опинився у комі. За його словами, тоді він дивився футбол.

"Це був Реал – Уніон в Лізі чемпіонів (20 вересня 2023 року – ред.). Ми дивилися його з Серьогою. Я трохи, як зазвичай на той час, дав джазу, ромчик попивав. Ми з Серьогою посперечалися, умовно, коли вже закінчувалася гра", – зазначив Мілевський.

Мілевський жорстко відповів Алієву, який обізвав його пі***асом: "Хабаровський майстер"

Сергій – це близький товариш екс-гравця збірної, акціонер в букмекерській конторі, яка розміщена в Європі. Вони дуже добре дружать з нещодавніх часів.

"У нас зійшлися інтереси, ми часто проводимо час разом, думаємо над всілякими проєктами разом. Він – дуже хороша, добра людина, який нагадує трошки мене в його віці. Дивимося ми футбол. Посперечалися ми з ним, він каже: "Тьома, вже треба їхати. Може, з’їздимо, прокапаємося? З’їздимо до лікарні". Я кажу: "Почекай, завтра. Завтра, завтра, завтра", – згадує Мілевський.

Він додав, що йому не було погано. Водночас було розуміння, що вже трошки час з цього виходити.

"І все відтягував. Приїхала наша спільна подруга Ірка Ашкеназі. І ми посперечалися, якщо Реал виграє, то я погоджуюся і їдемо прокапатися. Умовно, тільки прокапатися, на той момент мова йшла тільки про це. 0:0, 94-95-та хвилина, Беллінґем забиває, а Серьога казав, що якщо Реал виграє, то їдемо. Я кажу: "Добре, домовилися", – зазначив Мілевський.

Тоді було 23:45. Вони викликали лікарняне авто, сіли в нього і виїхали.

"Приїжджаємо, я: "Зараз прокапаюся і по домівках знову". В підсумку склалося так, що та ні, молодий чоловіче, вам потрібно залишитися. Я знову-таки без паніки думаю, ну залишитися день-два умовно, зробити всі процедури й все, я вільний, буду гуляти, повернуся живчиком", – додав екс-гравець Динамо.

В підсумку він заснув під крапельницею.

"Тобто мене присипляють, я засинаю. І прокидаюся, умовно кажучи, тільки через 6 днів. Ти можеш собі уявити? Але я коли прокинувся, моє перше враження було, що у мене було багато снів, уривками, раз ситуація, два ситуація, третя, четверта. І я думав, що мені просто дали якесь снодійне, і я поспав може годин 20, 24. І коли я прокидаюся, весь в дротах. Пацани стоять. Кажуть: "Привіт, ти нормально? 6 днів спав". Як лікарі пояснили та хлопці, я був 6 днів у штучній комі", – підсумував Мілевський.

Джерело:

Dynamomania.com