УКР РУС

Колишня футболіста збірної Аргентини погрожує продати медаль чемпіона світу – вона висунула умови

29 лютого 2024 , 19:00 / Читать на русском

Єсіка Фріас, екс-дружина півзахисника збірної Аргентини та Байєра Есекієля Паласіоса, готова продати пам'ятні нагороди футболіста.

Розлючена Єсіка Фріас заявила, що готова продати пам'ятні речі колишнього чоловіка (золота медаль ЧС-2022 та кілька ігрових футболок збірної Аргентини), аби заплатити іпотеку за квартиру в Німеччині, повідомляє The Sun.

Кохана Роналду відправляється в фантастичне місце без футболіста – розкішні фото

"Есекієль сказав мені, що не збирався платити заборгованість, тому що не знав, чи зможе він зберегти квартиру. Я лише прошу його підписати розлучення і віддати мені те, що я маю отримати за спільно нажите майно. Продаж його пам'ятних речей? Це те, що я збираюся зробити. Я збираюся продати все на аукціоні, щоб заплатити за майно, якщо доведеться.

У мене є кілька футболок, які мені подарував Есекієль, і є ще деякі дуже цінні речі, як-от його медаль переможця Кубка світу. Я б продала найважливіше, що є у нього як футболіста, щоб погасити борги, тому що мені потрібен дах над головою. Я намагаюся працювати, але я була з ним п'ять років", – наводить видання слова Єсіки.

Судячи з історій в Instagram, дівчина вже розпочала аукціон – вона поділилась світлиною з чоловіком, а разом вони тримають в руках футболку збірної Аргентини. Єсіка лаконічно підписала фото: "Покупець першої футболки".