УКР РУС

Гравець екс-клубу АПЛ звинувачений у кермуванні в нетверезому стані – смішний штраф

29 лютого 2024 , 16:40 / Читать на русском

Півзахисник англійського Лестера Хамза Чаудрі постав перед судом у справі щодо водіння напідпитку.

Чаудрі прибув до магістрського суду Ноттінгема, де розслідували його справу щодо водінні з перевищенням допустимої норми алкоголю, водінні без належної обережності та уваги та невиконанні попереднього тесту, інформує The Sun.

Фанат впав з верхнього ярусу, святкуючи гол у ворота Челсі – його стан невідомий

Гравець Лестера визнав себе винним. Йому заборонили водити транспортні засоби протягом 40 місяців і зобов’язали сплатити компенсацію потерпілим у розмірі 2000 фунтів стерлінгів і 85 фунтів стерлінгів судового переслідування. Раніше він був оштрафований ще на 20000 фунтів стерлінгів.

Цікаво, що зарплата Чаудрі становить 12 тисяч фунтів на тиждень. Якщо футболіст завершить курс реабілітації за кермом у нетверезому стані, то заборону водити на 40 місяців можуть скоротити до 9-ти. Проте, раніше він вже був засуджений за водіння в нетверезому стані у 2017 році, тобто гравцеві загрожує обов'язкова заборона щонайменше на три роки.

Додамо, що Лестер наразі виступає у Чемпіоншипі – "лисиці" вилетіли з АПЛ в минулому сезоні. Чаудрі є вихованцем Лестера, за який загалом провів 115 матчів з 2018 року.