УКР РУС

Наче волоцюга: обраниця зірки Манчестер Сіті страждає від саудівських правил та законів

24 лютого 2024 , 20:00 / Читать на русском

Дружина Ріяда Мареза пережила потрясіння минулого року, оскільки їм разом з чоловіком довелося покинути свій улюблений дім та переїхати до Саудівської Аравії.

Модель та дружина футболіста Аль-Ахлі зізналася друзям, що через обмеження Саудівської Аравії на гардероб виглядатиме як "найбільша волоцюга".

"Подолаємо напад загарбників": Стаховський пригадав перші слова, які написав 24 лютого 2022 року

Тейлор народилася в Манчестері, вона змінила своє рідне місто на Близький Схід після того, як минулого літа її чоловік Ріяд Марез перейшов за 30 мільйонів фунтів стерлінгів до саудівської професійної ліги, поклавши кінець п’ятирічному періоду в Манчестер Сіті.

З огляду на те, що країна є ісламською державою, жінки повинні одягатися скромно, облягаючий одяг і прозорі матеріали, як правило, заборонені.

Ні вій, ні нігтів. Боже мій, я збираюся бути найбільшою волоцюгою. Коли я приїду додому, мене навіть не впізнають, – сказала вона у реаліті-серіалі від Amazon Prime Video під назвою "Одружений на грі".

Ворд зі слізьми також розповіла історію, коли вона дізналася, що плавальний басейн у її готелі призначений виключно для чоловіків.

Я зателефонувала в готель і запитала, що краще нам з дитиною одягнути, щоб можна було спокійно скупатись. А мені сказали, що взагалі нам не можна. Тільки чоловіки.

Білява красуня додала, що навіть не знала про заборону алкоголю в країні, і дізналася про це лише тоді, коли Марез сказав їй.

Джерело:

The Star