УКР РУС

Гаряча боксерка хотіла ще більше роздягнутися на зважуванні: пропонувала зняти пікантну білизну

22 лютого 2024 , 16:20 / Читать на русском

У фанатів боксу відвисли щелепи від роздягання Ебані Бріджес. Ба більше, сексапільна боксерка запропонувала зняти також панчохи.

Красуня зважувалася перед боєм з Мійо Йошидою. Вона стала на ваги у типово сексуальному образі в п'ятницю ввечері.

"Найсексуальніша": кохана тріумфатора ЛЧ шокувала всіх на вулиці, забувши про спідницю

Бріджес з'явилася у відвертій блакитній білизні, яка ледь прикривала її пишні груди. Це викликало вибухову реакцію в соціальних мережах.

У своєму Інстаграмі після церемонії красуня розповіла, що організатори попросили її зняти всі прикраси, на що вона запропонувала піти ще далі.

"Вони змусили мене зняти всі мої прикраси... сережки та намисто на шиї. Тоді я сказала: "Хочете, щоб я зняла ще й панчохи?" – написала боксерка.

Бріджес каже, що їй дуже подобається демонструвати свою білизну.

"Для мене носити гарний комплект білизни, що поєднується, це все одно, що носити бікіні, як я робила на сцені. Я стою там, знаючи, як я виглядаю, і демонструю своє тіло, над яким я так важко працювала. Я хочу бути собою і насолоджуватися цим моментом" – заявила красуня.

В минулому вона також зізнавалася, що ставиться до зважування, як до міні-змагання з бодібілдингу.

"Я роблю зачіску і макіяж, одягаю милі маленькі стрінги та посміхаюся перед камерами. Це не має нічого спільного з думкою: "О, це буде продаватися". На щастя, так і є. Те, що я люблю робити, продається. Те, як я люблю боротися, продається. Але це просто я – це я, і я роблю те, що я хочу робити", – підсумувала Бріджес.

 

Джерело:

Daily Star