УКР РУС

Блогерка Квіткова сохне за Мудриком: на які дії вона піде, щоб футболіст її помітив

21 лютого 2024 , 23:20 / Читать на русском

Джерело:

Інстаграм

Зіркова українська блогерка та переможниця шоу "Холостяк" Дарія Квіткова підтримує колишню команду Мудрика.

Блогерка-мільйонниця Дарія Квіткова вже давно запала на молодого українського футболіста і зізналася йому публічно в симпатії.

Найсексуальніша зірка боксерських шоу засвітила апетитні сідниці – дуже гарячі фото

ФК Шахтар на своїй сторінці в Інстаграм опублікував фото, де Квіткова одягнена у футболку команди. Інфлюенсерка та амбасадорка соціальних проєктів зголосилася підтримати команду на матчі Ліги Європи з Марселем.

До слова, блогерка Квіткова, яка після розлучення із шоуменом Нікітою Добриніним коментує приватне життя обережно, погодилась раніше поговорити про українських холостяків. Розпитала її про це екс-учасниця гурту Nikita, блогерка Даша Астаф’єва. 

Знаменитості поспілкувались в рамках проєкту "Такі страви" на YouTube-каналі Астаф’євої.

Він просто мені попадається зараз постійно в рекомендаціях, я на нього тупо залипаю. Розумію, що він молодий, трохи молодший за мене (не знаю, скільки йому років). Ставлю йому ті лайки, але він щось мене не помічає. Мишко, будь ласка, я вже втомилась лайкати твої фотки! Скиньте йому, будь ласка, цей випуск, – розповіла Квіткова.

Але футболіст збірної України та лондонського Челсі Михайло Мудрик так і не відреагував на публічні зізнання блогерки.

Хоча Інстаграм блогерки-мільйонниці доволі яскравий та провокаційний. Квіткова часто публікує спекотні світлини, де вона повністю оголена. 

 

Джерело:

Інстаграм