УКР РУС

Українська муза Різатдінова поділилася таємним: вона з дитинства мріяла про славу

20 лютого 2024 , 23:50 / Читать на русском

Джерело:

Інстаграм

Олімпійська призерка з художньої гімнастики Анна Різатдінова відкрила невелику таємницю. Вона з дитинства мріяла про славу.

Бронзова призерка Олімпіади в Ріо-де-Жанейро Різатдінова – одна з найвідоміших українських гімнасток. 

Дружина Реброва похвалилася розкішною фігурою на відпочинку – фотодоказ

30-річна знаменитість вирішила розкрити таємницю і поділилася з прихильниками в Інстаграм.

Цього разу Різатдінова шокувала зізнанням, що вона з дитинстава мріяла бути медійною. Її батько завжди говорив, щоб тебе показували по телебаченню, треба зробити щось визначне.
Красуня ці слова запам'ятала надовго і вона почала працювати над собою.

З цього моменту я почала свій довгий шлях до заповітної нагороди. Але далі, скажу вам чесно, я чекала легшого входження до кола наших медійних людей. У якийсь момент, картинка моїх очікувань звалилася, мене не запросили в перший же день після Олімпіади одразу на всі проєкти. Навіть більше того, говорили, що "спортсмени не цікаві". Це прямо було дуже незрозуміло для мене. Далі, я точно можу сказати, що почала працювати над собою, над своїм сприйняттям тих чи інших речей, – розповіла вона в Інстаграм.

Зараз вона купається у славі та в компліментах від палких шанувальників. До слова, армія прихильників у цій соцмережі налічує майже 200 тисяч підписників.

Зазначимо, гімнастка стала популярною для широкої аудиторії не лише завдяки своїм спортивним перемогам, а й через свою участь у телевізійних проєктах. В дитинстві це була мрія, а зараз буденність.

Нагадаємо, що Анна Різатдінова була одружена з Олександром Онищенком і виховує від нього сина Романа.

 

Джерело:

Інстаграм