УКР РУС

Обраниця лідера Динамо спокушає стрункою фігурою у дуже короткій сукні – донька легенди

18 лютого 2024 , 23:40 / Читать на русском

Христина Шацьких продовжує захоплювати своїх шанувальників світлинами в соцмережах. Дівчина Миколи Шапаренка має що показати.

Христина Шацьких є донькою легендарного бомбардира київського Динамо. Більше за Максима Шацьких в елітному дивізіоні чемпіонату України ніхто не забивав.

Донька Шацьких відмовилася покидати Україну – все через зірку Динамо

Донька екс-форварда збірної Узбекистану потайки зустрічається з Миколою Шапаренком. Півзахисник Динамо зізнався днями, що вміє поратися в господарстві, адже колись активно допомагав батькам, зокрема копати картоплю.

Коли на літо до бабусі їхав, теж допомагав. Тобто, все було таке. Найбільше не любив на городі у спеку поливати грядки з помідорами, з огірками. У нас просто город великий був, і дуже багато праці треба було робити. Там важче, ніж на футбольному полі,
– зізнався Шапаренко.

Його кохана Христина стосунки з Миколою намагається не афішувати, хоча іноді пара світилася на футбольних матчах і в колі друзів.

Донька Шацьких вміє зачарувати своєю витонченою фігурою. У Христини також є свій ранковий ритуал – чашечка кави на безлактозному молоці.

"Це справді гарячий напій, але не настільки гарячий, як ти", – підпис, що ідеально підходить дівчині.