УКР РУС

Легендарна тенісистка та її дружина хочуть всиновити дитину: обом вже перевалило за 50

18 лютого 2024 , 12:49 / Читать на русском

Джерело:

Інстаграм

Мартіна Навратілова та Юлія Лемігова хочуть розширити свою сім'ю. Легенда тенісу та її дружина готові всиновити дитину в будь-який момент.

Навратіловій вже виповнилося 67, а Леміговій – 51 рік. Остання має дітей від попереднього шлюбу.

"Нічого собі мамуся": дівчина лідера Динамо засвітила голі сіднички

Мартіна Навратілова – легенда жіночого тенісу, яка особливо домінувала на світових кортах в 1980-х роках. Загалом вона виграла аж 18 турнірів Великого шлему.

Американка, яка народилася і виросла в Чехії, але пізніше змінила громадянство, є лесбійкою. Її супутниця життя – Юлія Лемігова, колишня Міс СРСР. Зараз пара офіційно одружена.

У якийсь момент Мартіна і Юлія вирішили, що хочуть розширити свою сім'ю. Вони запланували усиновити дитину, що є можливим у США для гомосексуальних пар. Однак справа ускладнилася, коли Навратілову атакував рак.

На щастя, легендарна тенісистка перемогла хворобу. Вона відчуває себе дедалі краще, і це дозволило їй знову задуматися про дитину. Незабаром сім'я може поповнитися.

"Мартіна одужала, і тепер ми точно на піку своїх можливостей. Ми відновили наші плани щодо усиновлення, і щастя може посміхнутися нам у будь-який момент. Я живу сьогоднішнім днем і не думаю про завтрашній", – каже Лемігова.

Існує також певна суперечка щодо того, що Навратілова і Лемігова вже не молоді. Однак це не позбавляє їх права спробувати усиновити дитину.

 

Джерело:

О2