УКР РУС

Найсексуальнішу футболістку світу пограбували: з будинку винесли речі – коштують цілий статок

22 жовтня 2024 , 19:40 / Читать на русском

Аліша Леманн і Дуглас Луїс в останні роки грали за Астон Віллу, але влітку підписали контракти з Ювентусом і переїхали до Італії. Зараз тамтешні ЗМІ повідомляють, що в суботу злодії увірвалися в їхній будинок в Турині та винесли дуже цінні речі.

У минулому швейцарка і бразилець були парою, але їхні шляхи розійшлися наприкінці 2022 року. Однак з часом вони вирішили дати один одному ще один шанс. Коли 1 січня цього року Аліша Леманн показала фотографії зі своєї новорічної вечірки, стало зрозуміло, що вона знову разом з Дугласом Луїсом.

Найсексуальніша футболістка з OnlyFans фліртує оголеними сідницями в басейні – розбурхує заборонене

Тепер La Gazetta dello Sport повідомляє про неприємний інцидент. У суботу ввечері будинок футбольної пари пограбували. У цей час швейцарки та бразильця на віллі не було. Дуглас Луїс грав проти Лаціо, а Аліша Леман була на тренуванні перед недільним матчем проти Інтера.

"Повернувшись додому, одразу після закінчення матчу, півзахисник виявив, що його будинок пограбований. Крадіжка сталася ввечері: злодії забрали 11 годинників вартістю близько 500 тисяч євро і кілька діамантових кольє, що належать його партнерці Аліші Леманн", – пише італійська газета.

На місце події прибула поліція для збору доказів. Цікаво, що це не перший випадок, коли злодії обирають своєю мішенню вілли, розташовані в Гран Мадре, одному з найпрестижніших районів Турина.

 

 

 

Джерело:

Przeglad Sportowy