УКР РУС

Геращенко разом із зірковими олімпійцями провела масштабну руханку – Магучіх радо долучилась

21 жовтня 2024 , 15:40 / Читать на русском

Джерело:

Інстаграм

Сьогодні, 21 жовтня в міжнародному дитячому центрі Артек відбувся грандіозний олімпійський урок, який запам'ятається всім його учасникам.

Близько сотні дітей, серед яких переважна більшість є сиротами або позбавленими батьківського піклування, отримали унікальну можливість зустрітися з титулованими олімпійцями.

Неймовірна обраниця Лєвандовскі демонструє сталевий прес та стрункі ніжки – досконалість без меж

Серед гостей були олімпійська чемпіонка Парижа-2024 Ярослава Магучіх, чемпіони та призери Олімпійських ігор різних років Олександр Абраменко, Олена Підгрушна, Ірина Геращенко, Олена Садовнича, Валерій Андрійцев, Анна Сорокіна та багато інших видатних атлетів.

За підтримки компанії Епіцентр К, олімпійці разом із артеківцями провели масштабну руханку, яка потрапила до Книги рекордів України. Цей захід був справжнім драйвом та енергією, що надихало дітей і дорослих.

Олімпійці не лише ділилися своїми досягненнями, але й брали участь в інтелектуальному брейн-рингу, залишали свої відбитки на карті України, записували побажання в капсулу часу для майбутніх учасників Олімпійських ігор та висаджували Олімпійську алею. Ця алея стане символом прагнення до великих перемог та єдності.

 

Джерело:

Інстаграм