УКР РУС

"Осінь з присмаком Парижу": муза зірки Полісся похизувалася своєю вродою – зіркові дружини оцінили

19 жовтня 2024 , 10:20 / Читать на русском

Джерело:

Інстаграм

Каріна, дружина українського футболіста та півзахисника житомирського Полісся Сергія Чоботенка, продовжує збирати захоплені погляди.

Поки ефектна брюнетка насолоджується осінніми вайбами та робить фотосесії просто неба, її коханий-футболіст готується до матчу.

До слова, сьогодні відбудеться поєдинок 10-го туру Української Прем'єр-ліги, в якому змагатимуться житомирське Полісся і київський Лівий Берег.

Чуттєва та ніжна Пятова гламурним вбранням підкреслила неймовірну форму тіла – знову екзотика

Напередодні матчу кохана Чоботенка, яка завжди надихає чоловіка на результати, опублікувала порцію розкішних світлин. Красуня стильно позувала в осінньому аутфіті, який вдало підкреслив струнку форму тіла.

 "Осінь з присмаком Парижу", – підписала Каріна.  Її пост зібрав багато позитивних коментарів і лайків. Зокрема, світлини вподобали Анастасія Конопля, Анна Зубкова, Мілана Стецькова, Анастасія Луніна, Мирослава Перейма та інші. Загалом за сторінкою дівчини в Інстаграмі стежать понад 7 тисяч людей.

Варто зазначити, що у червні 2019 року Сергій Чоботенко попрощався з парубоцьким життям. У 2020 році закохані зіграли весілля, а через два роки стали батьками сина.

 

Джерело:

Інстаграм