УКР РУС

"Я теж його хочу": Мішина, Нікітюк та інші зірки шаленіють від Мудрика – оце так зізнання на камеру

17 жовтня 2024 , 09:00 / Читать на русском

Джерело:

Інстаграм

Гравець збірної України, схоже, ще ніколи був настільки нарозхват. Михайло Мудрик став несподіваним героєм шоу на Новому каналі.

Футболіст лондонського Челсі є популярним холостяком. Мудрик ставав героєм любовної епопеї не один раз, повідомляє YeSport. Та цього разу 23-річний вінгер збірної України несподівано "засвітився" на телешоу.

"Матінко моя": Мудрик божеволіє від акторки, яка робить оголені фото – як залицяється до дівчини

Під час розважальної програми єПитання на Новому каналі глядачі стали свідками конкурсу, метою якого було дізнатися, хто є найбажанішим чоловіком для українок.

Мудрик опинився в топ-10 рейтингу, хоча до вершини Михайло наразі явно не дотягує – лише шосте місце. Ведуча проекту Леся Нікітюк та її гості почали активно обговорювати колишнього гравця донецького Шахтаря, який за чутками знову перебуває в активному пошуку.

"Я теж його хочу", – перебивали одна одну Ксенія Мішина, Наталія Денисенко, Ірина Кудашова, Леся Нікітюк та інші зірки шоу-бізнесу.

Мудрик вже отримував безліч пропозицій від українських знаменитостей, хоча й сам не проти позалицятися до красунь з різних країн.

"Михайле, я знаю, що подобаюсь тобі. Напиши мені", – сміючись, підсумувала розмову ведуча. Цікаво, що Леся Нікітюк раніше вже намагалася привернути увагу легіонера збірної України до себе. 

Джерело:

Новий канал