УКР РУС

Світиться від щастя: Лелюк підкреслила вагітний животик обтислою сукнею – такий вигляд їй личить

15 жовтня 2024 , 18:20 / Читать на русском

Джерело:

Інстаграм

Екс-клубна ведуча УПЛ Дарія Лелюк поділилася новим дописом у соціальній мережі, який викликав хвилю захоплення серед її шанувальників.

Дарія, яка раніше навчалася на актрису, з початком війни обрала журналістику. Протягом двох років вона працювала в клубі Металіст 1925, але зараз зосереджена на сімейному житті, ділитися моментами вагітності та буденності.

Легкоатлетка Карпюк посвітила стрункими ніжками з відпочинку на Багамах – їй можна позаздрити

В Instagram, де красуня має понад 8 тисяч підписників, вона опублікувала зворушливе фото, на якому позує в автомобілі разом з донечкою, яка поки що у животику.

"Такі от гарненькі пасажирки", – написала Дарія під дописом.

Шанувальники не залишилися байдужими до цього милого моменту. В коментарях вони пишуть: "Мої любі дівчатка, ви найкращі!", "Яка чудова", "Так красиво".

Нагадаємо, що про відносини Дарії з футболістом Артемом Габелком стало відомо у жовтні 2022 року, коли закохані відкрито заявили про свої почуття у соцмережах. 

Пара зустрічалася близько двох років перед заручинами, які відбулися у лютому 2024 року. Весілля закохані святкували на початку червня, і з того часу їхнє щастя лише примножується.

 

Джерело:

Інстаграм