УКР РУС

Російська модель проміняла Мудрика на гравця Ювентуса – він порвав із сестрою футболіста

11 жовтня 2024 , 22:20 / Читать на русском

Вестона Маккенні помітили з Віолеттою Грачовою. Мережею почали ширитися чутки про те, що вони зустрічаються.

У червні півзахисник Ювентуса та збірної США розлучився з К'ярою Фраттезі, сестрою гравця міланського Інтера Давіде Фраттезі. Це сталося всього через кілька днів після того, як їхні стосунки стали надбанням громадськості.

Мудрик у ліжку з росіянкою під матч Євро – фото зникло за кілька хвилин

Пара видалила один одного з Інстаграму, а К'яра відтоді вже встигла вийти на публіку зі своїм новим коханим.

Схоже, Маккенні може рухатися далі. Віолетта вже привертала його увагу, оскільки провела з ним деякий час у його квартирі приблизно у вересні. Тоді вона поділилася деякими кадрами з резиденції спортсмена в компанії його домашніх тварин – Лоли та Скай.

Проте офіційного підтвердження того, що модель з Дубая і спортсмен зустрічаються, немає. Ходили чутки, що у росіянки був таємний роман з українським футболістом Челсі Михайлом Мудриком.

Хоча до цього часу пара також ніколи не підтверджувала офіційні стосунки, згодом вони перестали стежити один за одним в Інстаграмі. Це сталося після того, як вони нібито провели разом літні канікули після вильоту України з Євро-2024.

Наразі Маккенні та Віолетта стежать один за одним в Інстаграмі. Зауважимо, що за чутками, росіянка насправді працює в ескорті.

 

Джерело:

Game Set & Match