УКР РУС

Дружина Бабенка ефектно відвідала благодійний магічний вечір – приклад для багатьох

11 жовтня 2024 , 11:40 / Читать на русском

Джерело:

Інстаграм

Ганна Бабенка, обраниця півзахисника Полісся Руслана Бабенка, підкорила шанувальників своїм розкішним образом на благодійному вечорі, присвяченому збору коштів на амуніцію для захисниць України.

Ганна Бабенка, відома своїм витонченим стилем та елегантністю, нещодавно з'явилася на благодійному вечорі, присвяченому Дню народження колишній дружині відомого ведучого – Володимира Остапчука.

Бех-Романчук підкорює мережу яскравим образом – поціновувачка українських брендів

Захід мав на меті зібрати кошти на амуніцію для українських захисниць, і Ганна підтримала цю благородну ініціативу, вразивши всіх своїм вбранням.

На фото, опублікованому в Instagram, Ганна позує в чорній вечірній сукні, доповненій довгими рукавичками і витонченою маскою, що надає її образу загадковості та елегантності. Її вибір вбрання підкреслює бездоганний смак та вміння підбирати стильні аксесуари.

Зазначимо, що білявка активно веде свій блог в Instagram, де ділиться власним досвідом і результатами професійної роботи. 

Вона створює образи для зйомок багатьох знаменитостей і допомагає формувати їхній гардероб. Її аудиторія налічує майже 5 тисяч підписників.

 

Джерело:

Інстаграм