УКР РУС

Кохана зірки Ман Сіті позує в обтислій спідниці перед пологами – навіть Гвардіола в захваті від неї

10 жовтня 2024 , 23:00 / Читать на русском

Ізабель Ковачіч показала в соцмережах нове фото. Красуня продемонструвала свій вагітний животик.

Ізабель – успішна підприємиця і дружина Матео Ковачіча, футболіста збірної Хорватії та Ман Сіті. Закохані чекають на народження дитини.

"На екзотику нас не тягне": вагітна дружина Габелка показала, чим харчується – чоловіку пощастило

Тепер Ізабель похвалилася своїм великим вагітним животом в Інстаграмі. Вона позувала у футболці та спідниці, а на голові мала цікаву модну деталь – хустку.

Шанувальники засипали красуню приємними коментарями:

  • "Красуня, як завжди",
  • "Ти чудова",
  • "Королево, ти прекрасна".

До загального захвату долучилася і Марія Гвардіола – донька наставника Ковачіча в Манчестер Сіті: "Розкішна".  

Ізабель народилася 17 грудня 1992 року в Загребі. Вона закінчила факультет економіки в Загребському університеті. Вища освіта допомогла дівчині не в кар'єрному плані, а у відкритті власного бізнесу. Вона є засновницею і власницею лінійки органічних і екологічних дитячих товарів Lunilou.

Пара познайомилася в церкві Святого Антонія в Падфуа, де дівчина співала в хорі. Футболіст ріс у релігійній сім'ї, тому з дитинства відвідував католицьку церкву щонеділі.

Одного чудового дня Матео прийшов на службу, побачив світловолосу Ізабель з ангельським голосом і закохався буквально з першого погляду. Ізабель відповіла йому взаємністю. На той момент вони обидва були підлітками. Матео та Ізабель одружилися у 2017 році в тій самій церкві.

 

Джерело:

Show Buzz