УКР РУС

Легенда збірної України втретє став батьком у 41 рік: "Дорогоцінний дарунок"

9 жовтня 2024 , 17:40 / Читать на русском

Джерело:

Facebook

Олександр Кучер найбільше запам'ятався виступами за Шахтар і національну команду України. У житті екс-наставника Металіста та Дніпра-1 сталася радісна подія.

Олександра Кучер також виступав у харківських Металісті й Арсеналі, львівських Карпатах, турецькому Кайсеріспорі. Завоював Кубок УЄФА 2009 та ставав багаторазовим чемпіоном України.

Зірка Манчестер Сіті став батьком – Зінченко зворушливо привітав екс-партнера

У спеціалізованому медичному закладі з'явився на світ новий член сім’ї футболіста. Дружина Кучера, 41-річна Ірина, народила ще одного хлопчика. У пари тепер уже 3 сини.

Щаслива подія сталася 1 жовтня в Ужгороді. Як повідомив щасливий тато, який уникає соцмереж, вага малюка становить 3 кілограми 250 грамів, а зріст – 52 сантиметри.

"Назвали сина Нікон. Це третя дитина у нашій сім'ї. Я дуже вдячний коханій дружині Ірині за такий дорогоцінний дарунок", – заявив 41-річний багатодітний батько.

Зауважимо, що Кучер завершив кар'єру гравця у березні 2020 року. У липні 2022-го легенда Шахтаря став головним тренером Дніпра-1. Однак у серпні 2023 року Кучер попрощався з клубом і наразі перебуває у творчій відпустці.

Нагадаємо, Олександр та Ірина одружилися у 2007-му. Раніше красуня народила екс-футболісту синів, яких назвали Лук'яном (йому вже 14) і Мироном (11).

Джерело:

Sport.ua