УКР РУС

Вся в батька: донька Дель П'єро стала футболісткою Ювентуса – як швидко летить час

8 жовтня 2024 , 23:24 / Читать на русском

Джерело:

Інстаграм

Легенда збірної Італії присвятив туринському клубові не один рік життя. Тепер за Ювентус знову грає Дель П'єро.

Доротея приєдналася до жіночої команди Ювентуса U-17, інформують італійські ЗМІ. Донька Дель П'єро продовжить традиції свого тата.

"Моя гордість": син Ірини Морозюк і екс-футболіста Динамо дебютував за Ювентус – як швидко виріс

Легендарне для Турина прізвище Дель П'єро світитиметься в матчах Ювентуса вперше за 12 років. Алессандро покинув клуб, де став суперзіркою, у 2012 році після 19 сезонів. Далі він пограв в Австралії та Індії. Дель П'єро завершив кар'єру у 2014 році.

Сім'я знаменитого бомбардира проживає в Лос-Анджелесі, де виросли його діти. Серед них 15-річна Доротея. Останні кілька років дівчина грала в тамтешньому клубі, який заснував Дель П'єро.

У США вона діяла на татові позиції в атаці, граючи під номером 7. Її мати, Соня Аморусо, в соціальних мережах викладала кілька відео, які стали вірусними за останні роки.

На одному, датованому 2019 роком, видно, як Доротея Дель П'єро починає свій прохід з півзахисту, залишає ні з чим суперника та забиває красивий гол ударом правою ногою, що дуже нагадує подвиги її батька.

 

Та все ж у неї попереду ще багато роботи, перш ніж наблизитися до регалій її батька в Ювентусі. "Пінтуріккіо" провів 705 матчів за "Стару Синьйору", забивши 290 голів у всіх турнірах.

Відзначимо, що старший син Дель П'єро також намагається побудувати кар'єру футболіста в Італії. Тобіас підписав контракт з командою Емполі U-18.

 

Джерело:

Eurosport