УКР РУС

Палкі обійми і безмежна любов: Лєвандовскі насолоджуються один одним – взірець для всіх

7 жовтня 2024 , 13:40 / Читать на русском

Джерело:

Інстаграм

Знамените подружжя Роберт і Анна Лєвандовскі знову підкорили серця шанувальників, поділившись ніжними моментами свого сімейного життя.

На новому фото, яке Анна опублікувала в Instagram, пара обіймається та посміхається, випромінюючи справжнє щастя та гармонію.

Їхні почуття, що вже багато років залишаються незмінними, викликають захоплення у мільйонів людей по всьому світу.

Довгонога Геращенко продовжує радувати літніми образами – в купальнику показала струнке тіло

Фанати пари не залишилися байдужими та залишили безліч теплих коментарів під постом. 

"Чудова пара, прекрасна сім’я", "Яка чудова ця перша фотографія", "Кохання вам", – пишуть підписники, висловлюючи свої почуття

Анна і Роберт Лєвандовскі завжди відкриті зі своїми шанувальниками, ділячись не тільки радісними моментами, а й випробуваннями, які долають разом.

Їхні стосунки є яскравим прикладом того, як важливо підтримувати та цінувати один одного, незважаючи на всі життєві труднощі.

Щасливе подружжя виховує двох дітей, яких також часто показують на своїх сторінках у соціальних мережах. Анна, окрім ролі дружини та мами, є успішною бізнесвумен та фітнес-інструктором, а Роберт – один із найкращих футболістів світу.

Зазначимо, що Анна і Роберт одружилися в 2013 році, а через чотири роки у них з'явився первісток – донька Клара. Згодом ще одна.

Джерело:

Інстаграм