УКР РУС

Один із найзагадковіших гравців Динамо несподівано засвітив дівчину – вогняна красуня з Криму

7 жовтня 2024 , 09:00 / Читать на русском

Джерело:

Інстаграм

Костянтин Вівчаренко вибуває з клубу вільних парубків. Футболіст Динамо рідко публікує настільки приватний контент.

Вівчаренко традиційно сприймався тим захисником київського Динамо, який думає насамперед про футбол, повідомляє YeSport. Костянтин навіть потрапляв у рейтинги найцікавіших гравців без пари.  

Дівчина найтаємничішого футболіста Динамо – нереально красива модель, яка обожнює екстрим та театр

Тому стало певною несподіванкою, коли напередодні 22-річний фулбек молодіжної збірної України продемонстрував мить ніжності зі своєю другою половинкою. 

Серце Вівчаренка, яким вже активно цікавилися раніше Тоттенхем, Рома, Еспаньйол і турецькі гранди, підкорила дівчина з татарським корінням.

 

 

Її звати Альяна. Красуня працює косметологом у дорогому салоні й невпинно розвивається у сфері ін'єкційних послуг. У неї навіть є доволі популярна робоча сторінка на 4 з половиною тисячі підписників.

Судячи з лайків, Костянтин не встояв перед Альяною вже у травні 2023 року. Місяць тому вона робила з ним спільні селфі, але хлопець ховав обличчя від фото.

Серед її знайомих дружина Дубінчака, який конкурує з Вівчаренком за позицію лівого захисника, а також кохані Ваната, Супряги, Нещерета й Таловєрова. 

Дівчина Вівчаренка – різностороння особистість. Обожнює Італію, Париж, Індійський океан і стрільбу, нагадує про день депортації кримських татар, який обіцяє ніколи не забувати.