УКР РУС

Впевнена та зваблива: дружина Бабогла похизувалась розкішним виглядом – її тонка талія захоплює

6 жовтня 2024 , 11:40 / Читать на русском

Джерело:

Інстаграм

Поліна Бабогло, дружина молдовського футболіста та захисника львівських Карпат Владислава Бабогла, знову привернула увагу своїх підписників в Instagram.

Цього разу вона поділилася новим фото, на якому позує в стильній чорній сукні з золотими ґудзиками. Образ Поліни був доповнений елегантним поясом та витонченими аксесуарами, що підкреслювали її струнку фігуру.

Ця посмішка закохує: дружина Калітвінцева зачаровує в барі Парижу – Зубкова та Петряк у захваті

Поліна виглядає надзвичайно впевненою та елегантною, а її природна краса та витончений стиль викликали хвилю позитивних коментарів. Підписники не стримували свого захоплення, оспівуючи її бездоганний вигляд та модний смак.

"Ну така ви гарна", "Ваш чоловік щасливчик", – писали фани.

Ця публікація Поліни вкотре підтверджує її статус ікони стилю серед футбольних дружин. Її сміливі образи та витончений підхід до моди не залишають байдужими нікого, а кожне нове фото чи відео стає справжньою сенсацією серед її шанувальників.

Нагадаємо, що пара разом, як мінімум з кінця 2021-го року. У червні 2023 року футболіст зробив своїй кохані пропозицію руки та серця, а в жовтні Поліна та Владислав офіційно закріпили відносини.

Джерело:

Інстаграм