УКР РУС

Тенісний настрій: кохана Коноплі не пропускає жодного тренування – її тіло цьому доказ

4 жовтня 2024 , 12:20 / Читать на русском

Джерело:

Інстаграм

Дружина українського футболіста Юхима Коноплі, Анастасія, поділилася новим знімком у спортивному образі, підкресливши свою пристрасть до спорту.

Цього разу вона поділилася фото у спортивному образі, демонструючи свою любов до активного способу життя.

Сексуальна богиня спорту: німецька легкоатлетка зачаровує вирізом на заході сонця – спекотно

На знімку Анастасія позує у ліфті, одягнена у стильний спортивний одяг: синю худі, білий стьобаний жилет та темну бейсболку з написом "CELINE". Її образ доповнюють модні аксесуари – годинник і браслет, а також масивна сумка Louis Vuitton.

Анастасія вже добре знає, що найбільше подобається її шанувальникам. Окрім щоденного життя, яке активно транслює у своїх соцмережах, вона ще й хизується своїм тілом, демонструючи, завдяки кому та чому воно таке ідеальне.

Схоже, Анастасія готова до активного відпочинку або тренування на тенісному корті. Цей образ ще раз підкреслює її любов до спорту, яку вона розділяє зі своїм чоловіком, професійним футболістом.

Варто зазначити, що Юхим та Анастасія одружилися у 2022 році, а згодом у них народилася донечка. Разом вони ведуть активний та здоровий спосіб життя, надихаючи своїх підписників на досягнення нових вершин.

Джерело:

Інстаграм