УКР РУС

Учасниця зимової Олімпіади завела профіль на OnlyFans – обожнює позувати оголеною на межі бану

2 жовтня 2024 , 20:05 / Читать на русском

Ковзанярка Александра Янкулеску набула шаленої популярності за межами спорту. Румунка інколи з'являється перед своїми підписниками в соціальних мережах зовсім оголеною.

Александра – колишня спортсменка зі швидкісного бігу на ковзанах. Вона емігрувала до Канади з сім'єю у 2001 році.

Безсоромна боксерка з OnlyFans підкорила інтернет мокрими формами у звабливому бікіні – фото

У 2018 році красуня брала участь в Олімпійських іграх у Пхьончхані, але посіла останнє місце в забігу на 500 метрів.

Після цього вона повісила ковзани на цвях і сіла на велосипед. Щоб профінансувати своє життя, Александра приєдналася до платформи OnlyFans, хоча спочатку була налаштована скептично.

"У 2021 році я вирішила відкрити там акаунт, тому що отримувала шалену кількість лайків за фотографії в купальниках, і люди пропонували мені продати їх на цій платформі. Я думала, що це найбільший жарт", – пояснила Янкулеску.

Однак фінансовий успіх її оголених знімків в Інтернеті здивував та змусив дівчину замислитися. Тепер вона публікує фото, які в Інстаграмі моментами не проходять цензуру.

"Моє життя повністю змінилося на краще після першого ж місяця. Тепер я можу тренуватися повний робочий день, дозволити собі необхідне обладнання, велосипеди моєї мрії, відкладати гроші на інші цілі в житті та насолоджуватися цим, не жертвуючи при цьому своїм спортивним життям. У велоспорті вони все ще залишаються нереалізованими", – зауважила красуня.

Янкулеску пропустила свою велику мету – Олімпійські ігри в Парижі цього року. Тепер вона зосереджена на підготовці до змагань 2028 року в Лос-Анджелесі.

 

 

 

 

Джерело:

"Спортна жега"