УКР РУС

Закулісся фотосесії дочки Буткевича: неперевершена білявка у центрі уваги

30 вересня 2024 , 21:40 / Читать на русском

Дарія Буткевич, дочка президентка житомирського Полісся, співвласника однієї з найбільших українських корпорацій, яка займається роздрібною торгівлею мережі АТБ-Маркет, виклала нове відео у соціальній мережі.

Дарія, дочка відомого бізнесмена Буткевича, поділилася бекстейдж-кадрами зі своєї останньої фотосесії, де вона постає у серії вишуканих образів. Активна в Instagram, де зібрала близько 8 тисяч підписників, красуня відома не лише своєю красою, але й успішною діяльністю – вона очолює жіночу команду, займається спортом і захоплюється кінним спортом.

"Мій ідеальний Кося": дочка Буткевича насолоджується верховою їздою – справжній тандем

Дівчина перебуває у стосунках із боксером Даніелем Лапіним, вихованцем Олександра Усика, який з 2020 року провів десять боїв, перемігши у всіх, чотири з яких завершилися нокаутом.

У жовтні 2023 року Дар'я Буткевич очолила напрямок розвитку жіночого футболу та зайняла посаду президентки жіночої команди житомирського клубу. Основними напрямками її діяльності є розвиток та популяризація жіночого футболу, пошук талановитих футболісток, які гратимуть за Полісся.

Джерело:

Instagram