УКР РУС

Вогняна любка Лєвандовскі надихнула на боротьбу зі страхами – наголосила, що ніхто не ідеальний

28 вересня 2024 , 11:40 / Читать на русском

Джерело:

Інстаграм

Анна Лєвандовскі звернулася до підписників у своєму останньому пості в Instagram, закликаючи жінок подолати свої страхи і обмеження.

Анна, відома фітнес-тренерка та мотиваційний спікер, поділилася з підписниками своїми думками про страхи та обмеження, які ми самі собі ставимо.

Вона закликала жінок розкрити свій потенціал і не боятися робити перший крок до своїх цілей.

Пишногруда фанатка футболу без сорому показала груди – її форми зводять з розуму

"Скільки разів у своєму житті ти думав про себе: 'Це не для мене', перш ніж спробував? Іноді ми навіть не усвідомлюємо, наскільки ми себе обмежуємо, просто тому, що вірили, що не можемо щось зробити, що ми недостатньо хороші", – написала Лєвандовскі.

Вона зазначила, що часто ці обмеження виникають через дитячі переконання, соціальні очікування або попередні невдачі, які тримають нас у страху перед ризиком.

Анна підкреслила, що страх невдачі та бажання бути ідеальними часто тримають нас на місці.

"Ніхто не ідеальний! І саме цей страх недосконалості тримає нас на місці," – додала вона.

Лєвандовскі нагадала своїм підписникам, що наші обмеження живуть лише в наших головах і їх можна змінити. 

"Найголовніше – усвідомити, що блоки, які ми ставимо на себе, – тільки в наших головах. А тепер уявіть, що ви були абсолютно впевнені, що у вас все вийде. Як би тоді виглядали ваші рішення?" – завершила вона свій пост.

Полька спонукає жінок не боятися ризикувати і вірити у власні сили, адже нові можливості відкриваються лише тим, хто наважується зробити перший крок.

 

Джерело:

Інстаграм